Війна прийшла у рідний дім

Війна прийшла у рідний дім

В Україні війна. З 24 лютого ми кожен день, кожну годину відчуваємо нелюдське бажання путінського режиму підкорити нашу країну.

Україна – вільна і незалежна держава. Сьогодні усі громадяни країни згуртувались навколо Збройних Сил України та нашого Президента – Головнокомандувача. Вороги не можуть перемогти наші збройні сили, тому ракетами й бомбами знищують наші домівки, лікарні, гинуть діти…

FaineZillia - це невелике крафтове виробництво, яке є джерелом існування однієї конкретної української родини. Зараз ми не можемо виробляти та реалізовувати свою продукцію, оскільки знаходимось безпосередньо у зоні бойових дій.

9 березня наш будинок та приміщення виробництва у Богданівці були розстріляні російськими мародерами, які вбивали сусідів, гвалтували жінок, грабували будинки.

Ми дали відсіч, чим виграли собі кілька хвилин, щоб залишити будинок і заховатись. Тепер ми у безпеці, але той жах неможливо передати... Будемо починати з початку.

Звертаємось до наших шанувальників за кордоном: якщо ви матимете бажання допомогти нам пережити ці непрості часи – будемо вдячні за таку допомогу. Після перемоги відновимо своє виробництво і кожному з повагою відправимо у подарунок ексклюзивні напої з нової колекції «BANDERA SMOOTHIE».

Крім того, ці кошти направлятимемо на допомогу нашим збройним силам. Україна переможе!

Картка Монобанку: 5375 4141 2525 6833

або

Details SWIFT:
Currency - USD
IBAN – UA 58 322001 00000 2620 3303 0139 38
Account – 26203303013938
Reciever – UMANSKYI OLEH
Bank – JSC UNIVERSAL BANK, KYIV, UNJSUAUKXXX

У коментарі обов’язково вкажіть свій e-mail та ім’я.