Illustration

ЯК НАРОДИЛОСЬ FAINE ZILLIA

Одного похмурого осіннього дня, три товариша вирішили повечеряти. Був, звичайно, якийсь привід посидіти разом. Але факт залишається фактом - придбали у магазині недешеву пляшку доброї горілки відомого вітчизняного бренду, сік, сир, ковбаску... ну, як ведеться.
Поспілкувались, випили, А до ночі усім стало зле. Дуже. І ранок був дуже важким і неприємним. "Палена" виявилась та пляшка. Дуже обурювались учасники тієї вечері. І вирішили з тим щось робити. Не вживати взагалі - не варіант, бо звеселяти треба душу час від часу, та й спілкуватись під чарку приємніше. Традиція в нас така... Тож виникла ідея зробити свій напій, щоб було надійно, безпечно, душу гріло і гарантовано не містило будь-якої гидоти.
Мовлено - зроблено. Звичайно, переходити від добрих горілок до сільського самогону бажання не було, тож звернули увагу ні якісно очищені міцні дистиляти, які й присмаків зайвих не мали, і вживались краще горілки, бо були м'які й приємні на смак. Добре, що сучасні технології дозволяють таке робити. Довго експериментували, зустрічались, дегустували й обговорювали. Перероблювали, знов зустрічались... До процесу з часом підключились друзі, сусіди - їм теж кортіло вживати смачні й безпечні напої, які, до того ж, не викликають залежності, на відміну від магазинної горілки.
І ще помітили, що як вживати за вечерею свою продукцію, то й настрій гарний, і весело стає, і вечір сповнений спілкуванням, смакуванням та суцільним позитивом. На відміну від випив-заїв, випив-заїв... Більш повноцінне життя, іншими словами!
Так, постійно вдосконалюючи рецептуру, помалу дегустуючи свої смачні напої, наше товариство настільки звикло до алкоголю власного виробництва, настільки захопилося цим дійством, що виникло бажання поділитися своїми здобутками з іншими шанувальниками доброго крафтового алкоголю. Бо ж часто промовляли три товариша: «Яке ж файне зілля ми зробили! Неможна ж відірватися від такої смакоти!» Так прийшло у цей світ FaineZillia...
З часом сформувався власний стиль, свої рецепти, акценти... Так, настоянки ми робимо лише міцні - щонайменше 39%, а загалом 42-43%. І компоненти лише натуральні — ніяких ароматизаторів чи підсилювачів смаку! Тому й осад невеличкий у пляшках при тривалому зберіганні інколи формується — хоч і фільтруємо ретельно.
Дистилят для настоянок використовуємо лише подвійного перегону. Тільки при такій технології вдається добре позбавитись зайвих домішок — неприємних, а часом і небезпечних. А, наприклад, для зернових дистилятів і взагалі використовуємо потрійний перегон. Так нам подобається, так і вам радимо.
Зглянулись нам ратафії - давно забуті смачні напої - і ми створюємо цілу низку цих ароматних, смачних ягідних горілок, експериментуємо із смаками.
Виробництво наше невелике — так, для себе, і ще трохи для Вас… Але робимо FaineZillia із задоволенням і ретельно перевіряємо кожну партію напоїв — щоб було смачно і викликало добру посмішку після того, як хильнеш маленьку…
Тож, хай вам смакує і, головне, - пийте з розумом!
...