Відновлення триває!

Відновлення триває!

Минуло вже майже два місяці, як ми повернулись до рідної домівки після деокупації. Те, що ми побачили 1 квітня, мало б привести у відчай. Пограбований та спалений будинок, вщент рознесене виробництво, скалічені автомобілі... Ці нелюди творили все що їм заманеться, відчуваючи свою безкарність та сподіваючись уникнути відповідальності...

Але їм це не минеться. Відповідати будуть за усі свої злочини. А ми, уся наша родина, об'єднались як ніколи навколо ідеї відбудувати свій дім ще краще, ніж було раніше.

Ці довгі два місяці ми розгрібали завали, відмивали закопчені стіни, розбирали й вивозили зіпсовані меблі... Не забували, звісно, й за виробництво - відновлювали як могли.

Ця важка в усіх сенсах робота, вже даєсвої плоди - ванна кімната вже майже така, як раніше, перший поверх виглядає наче після будівельних робіт - вже можна прокладати проводку та штукатурити стіни...

А на виробництві вже дозріває перший затор, тож скоро будуть і перші напої! Про що ми, звісно, обов'язково повідомимо усіх наших шанувальників.

І майже вціліла скульптурка україночки на вщент вигорівшому підвіконні - як символ незламності та нескореності нашого народу.

Слава Україні, разом до Перемоги!