Перший Форум крафтових дистилерів України

Перший Форум крафтових дистилерів України

17-19 жовтня цього року за ініціативи компанії Craft Beverage Ukrainian Spirits у чудовому місці - на страусиній фермі у Ясногородці - було проведено перший Форум український крафтових дистилерів, на якому було утворено Українську асоціацію крафтових дистилерів - перший громадський орган, який має представляти і захищати інтереси крафтовиків!

FaineZillia взяло активну участь у роботі Форума. На пленарних засіданнях обговорювались дуже важливі питання - легалізація крафта, технологічних моменти, організатори надали нам можливості познайомитись з виробниками облпднання, пляшок, корків та бочок.

Обговорення важливих для крафтовиків тем продовжувалось і по закінченні офіційних заходів, у теплій приємній атмосфері, інколи до четвертої ранку. В результаті ми дуже здружилися і напрацювали спільні бачення по багатьом питанням.

У ході роботи другого дня Форуму було презентовано створення Української асоціації крафтових дистилерів (UACD) - нашого професійного об'єднання! Усі проголосували одностайно за створення такої громадської спілки!

A найцікавішою частиною Форуму став дегустаційний конкурс. Його результати дуже втішили нас, але про це у наступному випуску!