MELANGE Premium Vodka

MELANGE Premium Vodka

Ідея зробити якісну горілку, та ще й на ранок щоб не згадувати про вечірнє застілля, виникла одразу як навчився робити пристойний міцний дистилят. Хоча, скоріше й основу для горілки робив максимально якісною з прицілом на файну горілку… Так чи інакше – з'явилася «Оковита».

Класична, чиста, приємно п’ється, і – головне – у ході споживання викликає лише позитивні емоції та приємне сп’яніння. І на ранок жодних ознак похмілля… Хіба що сухість, але ж воно й зрозуміло – етил є етил… Здавалося б, нема чого покращувати, якщо й так добре. Але почалися експерименти з меланіном… 

Меланін – це такий природний пігмент, який у людини, наприклад, відповідає за колір волосся та шкіри, дозволяє нам засмагати та захищає від зайвого ультрафіолетового опромінення. Вчені з’ясували, що вживання розчиненого у воді меланіну дозволяє знизити стрес, зменшують накопичення радіонуклідів у організмі, а також є одним з найкращих антиоксидантів. Отже – дуже корисна штука. 

У фахівців з виробництва меланіну (витягують його, доречі, з винограду)виникло припущення, що додавання його в невеликій кількості до алкогольного напою може призвести до покращення смако-ароматичних властивостей. На жаль, у більшості випадків цього не сталось – властивості настоянок та ратафій помітно не змінились або навіть дещо погіршились. Але у випадку з «Оковитою»… так і з’явилась преміальна горілка «Меланж».

«Меланж» (англійською Melange) – це така загадкова приправа із фантастичного світу «Дюни», яку добували на планет Аракіс і вона дозволяла космічним навігаторам викривляти тканину простору-часу і, таким чином, мандрувати між зірками… Хтось каже, що меланж – це одна з назв ракетного палива… У будь якому випадку, наш «Меланж» виявився доволі загадковим і цікавим. Мандруючи простором з його допомогою, отримуєш не аби яке задоволення!

Додавання меланіну перетворило класичну якісну горілку на витвір мистецтва. Аромат став легкий, ледве помітний, отримав певні благородні нотки сандалового дерева. Смак набув певної аристократичності, глибини. Горілка стала ще м’якішою і питкою. Наші сподівання підтвердились і високими оцінками на дегустаційних конкурсах – double gold на двох етапах у 2021 році. 

Враховуючи, що додавання меланіну відбувається, фактично, у гомеопатичній кількості – кілька міліграмів на велику ємність – його дія тим більше схожа на магію. Пропонуємо долучитися до цього дійства, спробувати «Меланж» і зробити свої власні висновки. Впевнені, ви будете задоволені. Це преміальний продукт українського виробництва, гарний для застілля та як подарунок. Розливається у якісні пляшки з гвинтовою кришкою місткістю півлітри, має віповідного рівня етикетку, може комплектуватись дерев’яним футляром для підкреслення елітного статусу.