GENERAL - нове обличчя українського крафту

GENERAL - нове обличчя українського крафту

Вітаємо, шановні!

Сьогодні дистилерія FaineZillia презентує свою нову торгову марку, під якою виходитимуть ваші улюблені напої — ратафії, джини та дистиляти - GENERAL.

Цьому передувала чимала робота — ми удосконалювали якість і технологію виробництва напоїв, підбирали якісні пляшки та корок для них, розроблювали новий спосіб запаковки пляшок та створювали новий дизайн етикеток на якісних матеріалах. Вийшло, на наш погляд, сучасно й солідно, сподіваємось вам сподобається.

Торгова марка GENERAL — яскрава й змістовна назва, що відображає певну елітність, якість вмісту пляшок, а також, певною мірою, розповідає про характер та життєвий шлях засновника дистилерії.

Сутність та філософія цієї назви й логотипу — жодних компромісів та тільки вперед! Яскраво, сучасно, елітно. Сподіваємось, ви відчуєте цей смак перемоги у наших напоях, та розділите відповідні почуття та настрій!

При цьому, якісне зростання продукції GENERAL фактично не відбилось на ціні напоїв — вона залишається такою ж доступною, як і раніше, незважаючи на значно солідніше оформлення — пляшка “Чорного генералу” (а зараз — Black GENERAL) виглядає помітно “дорожчою”, ніж раніше, і повністю тепер відповідає змісту та якості самого напою.

Тож, запрошуємо вас спробувати та оцінити напої торгової марки GENERAL. Певні, ви не залишитесь байдужими!